Apie maisto gaminimą iš lempos

by HelluvaGirl

Pastebėjau, kad pradėjusi gaminti sau ir Pijai vakarienę, nežinau eigos, o tuo labiau pabaigos. Gaminu ir kuriu. Pradedu žaisti, užmedituoju, į trasą eina visoks muskatas ir panašūs dalykai (aš, man rodos, net nežinau, kas tas muskatas yra…), ir rezultatas dažniausiai būna pavykęs! O jeigu ne, visada yra sojų padažas.

Ali, aišku, pradegustuot nepasikviesi, bet man, kaip kulinarijos disleksikei, atsipalaidavimas šiame procese ir valgomas rezultatas reiškia like totally new level

(Istviko raganos sako, kad Ali yra biški too much Olialia; man, žinia, labiau tiktų vyras su randu.) (Ypač šis.)

O vištiena buvo su medumi ir česnakais. Suvalgiau maždaug keturiskart tiek, kiek lėkštėje.

Pija šįsyk valgė netgi “uogienę” 🙂 O kadangi vienas mėgiamiausių jos dalykų yra brokoliai, nejučia ir pati pradėjau juos visur kišti. Gal gerai?